Even voorstellen?

geplaatst in: blog | 0

Met ingang van de afgelopen week ben ik leerkracht van een hele leuke groep 2/3 en 3 bij ons in groot-Bergeijk. Ik mocht me even voorstellen in de nieuwsbrief aan de ouders en kinderen van de school.

Mocht je mij (als bezoeker van deze website) ook nog niet (goed) kennen, lees dan gerust even verder …

Mijn naam is Juf Lida en de rest van dit schooljaar werk ik in de groepen 2-3 en 3 op jullie school. Graag zou ik met jullie allemaal persoonlijk kennis maken! Omdat dat niet meteen zal gaan, probeer ik het op deze manier. Als juf ben ik ruim 40 jaar geleden begonnen in Bergeijk, daarna heb ik ook een tijdje buiten het onderwijs gewerkt. Met mijn beide dochters kwam ik twintig jaar geleden terug gekomen naar Bergeijk en ging ik weer voor de klas staan. Toen we op school meer met computers en internet gingen werken werd ik op school ook de computerjuf. Naast juf op school ben ik ook juf voor Nederlandse kinderen in het buitenland. Ik geef hen Nederlandse les via Skype. Naast lesgeven heb twee grote hobby’s. Eén is werken met computer, iPad en internet. Ik heb een aantal boeken geschreven en maak ook websites voor clubs, verenigingen en scholen. Maar mijn allergrootste hobby is toch welonze lieve hond Kyara. Zij wenst mij ’s morgens met een knuffel heel veel plezier toe om naar school te gaan naar de kinderen en staat me na schooltijd altijd kwispelend op te wachten.

Wil je meer informatie, of kan ik je ergens mee helpen? Aarzel niet en neem even contact met me op, kijk op de contactpagina voor de mogelijkheden.

O ja, in de groep 2/3 en 3 werk ik op de woensdag, donderdag en vrijdag. Aan het begin van de week sta ik ook vaak als vervangster in Bergeijk. Ik probeer mijn mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden